Google запускає нові курси українською мовою

04.06.2019 | 08:25

За повідомленням ukraine.googleblog.com:

У Google ми прагнемо створювати більше можливостей для кожного. Завдяки своїй програмі Grow with Google з 2015 року ми провели навчання з цифрових навичок для 7,5 млн людей з країн Європи, Середнього Сходу й Африки. Але ми робимо більше, ніж просто навчаємо людей – ми хочемо допомогти їм застосувати ці знання на практиці, тож у нас є мета – допомогти 1 млн європейців знайти роботу або розвинути свій бізнес до 2020 року.
Щоб досягти цієї мети, ми створили безкоштовні онлайн та офлайн-курси на платформі Google Digital Workshop, доступні в 64 країнах. До сьогодні в центрі нашої навчальної програми переважно був цифровий маркетинг, але світ не стоїть на місці, змінюється характер роботи, змінюється й попит на ширшу низку навичок та вмінь, зокрема технічних, тож ми вважаємо, що наша програма має враховувати ці нові вимоги часу.
Ми створили нові курси, які допоможуть у роботі
У партнерстві з лідерами онлайн-освіти, а саме FutureLearn, The Open University, OpenClassrooms і Goodwill Community Foundation, ми розширили наші поточні модулі й додали в них нові уроки для тренування важливих професійних навичок. Серед них – соціальні навички, такі як комунікація, мотивація, здатність впливати на інших та приймати рішення в складних умовах. Ці навички надзвичайно важливі для досягнення успіху в будь-якій кар’єрі, і, за даними останнього дослідження від World Economic Forum, саме ці навички зараз так цінують роботодавці.
Отже ми запускаємо такі нові курси:
  • Мистецтво публічних виступів: навчіться, як продумати та провести презентацію, щоб захопити увагу своїх слухачів.
  • Як ділитися ідеями за допомогою історій і візуалізацій: ідеї стають потужнішими, якщо ними поділитися. Цей курс допоможе познайомитися з простими інструментами, такими як асоціативні карти, історії тощо, які допоможуть вам зацікавити людей своїми ідеями.
  • Вступ до ділового спілкування: дізнайтеся, як створювати прості, зрозумілі й добре структуровані листи, презентації або звіти.
  • Ефективне налагодження зв’язків: уміння налагоджувати зв’язки – ключ до успіху в будь-якій діяльності: воно допоможе розвивати бізнес, знайти роботу або прискорити кар’єрне зростання. Цей курс познайомить вас із принципами створення мережі контактів і допоможе створити свій власний професійний бренд.
Сертифікат від Google Digital Workshop
Ми знаємо, що сертифікати надзвичайно важливі, коли шукаєш роботу й хочеш продемонструвати свої навички та вміння потенційним роботодавцям. Сьогодні The Open University, найбільший університет відкритої освіти Великої Британії, один із провідних навчальних закладів Європи, а також світовий лідер дистанційного навчання, надає свою високоякісну акредитацію нашому Сертифікату з цифрового маркетингу Google. Раніше наш сертифікат уже отримав акредитацію від IAB Europe. Цим сертифікатом ми нагороджуємо всіх, хто пройшов наші безкоштовні онлайн-курси на порталі Google Digital Workshop, і даємо можливість усім шукачам роботи продемонструвати свої навички та знання потенційним роботодавцям.
Ми впевнені, що в партнерстві з лідерами в галузі онлайн-освіти ми зможемо допомогти всім, хто шукає нові знання й навички та хоче досягти успіху в бізнесі чи на роботі. Ми постійно шукаємо нові можливості й розширюємо нашу мережу партнерів у галузі онлайн-освіти, щоб допомогти ще більшій кількості людей з усього світу побудувати успішну кар’єру.
Автор: Команда Grow with Google