Дослідження неакадемiчного музичного ринку України та його зовнішньоекономічних перспектив

15.10.2020 | 10:51

Команда агенції музичного консалтингу Soundbuzz представляє Вам результати Дослідження неакадемiчного музичного ринку України та його зовнішньоекономічних перспектив, яке було реалізовано за підтримки Українського культурного фонду.

Основними напрямами для вивчення стали головні ланки неакадемічного музичного сектору — автори пісень та виконавці, а також музичний менеджмент, який розбудовує індустрію з середини. Дана аналітична робота підкріплена доступними статистичними даними, опитуванням представників музичної індустрії, численними фокус-групами та інтерв’ю. 

Подібне дослідження є першим прецедентом фіксації структури неакадемічного музичного ринку України, його нагальних проблем, специфіки функціонування з виокремленими рекомендаціями для розвитку. Ми вважаємо, що дана інформація знадобиться Вам як з просвітницької точки зору, так і стане в нагоді при вивченні внеску музичної сфери в економіку країни, її якісний і кількісний експортний потенціал.

Отримані результати Дослідження знаходяться у вільному доступі українською та англійською мовами у форматі аналітичного звіту, з яким можна ознайомитись за посиланням: https://soundbuzz.com.ua/musicmarketua-ua

 

Щиро раді бути корисними й отримати зворотній зв’язок. Завжди готові відповісти на будь-які запитання.

 

З повагою,

команда Дослідження музичної індустрії України

Контактна особа:

Дарця Тарковська, координаторка проєкту

e-mail: dartarkovska@gmail.com

mob: +38(067)403-03-64