Студенти ОП 028 взяли активну участь у І Міжнародній науково-практичній онлайн-конференції «Актуальні проблеми, пріоритетні напрямки та стратегії розвитку України»

24.03.2021 | 00:17

15 березня 2021 року у Києві відбулася І Міжнародна науково-практична онлайн-конференція «Актуальні проблеми, пріоритетні напрямки та стратегії розвитку України», організаторами якої виступили Онлайн університет AGGR University і Міжнародна асоціація трансферу технологій. Конференція охоплювала наступні напрямки: екологія, економіка підприємства та управління, освіта, право, соціальні комунікації, медіа, сучасні інформаційні технології, технічні науки.

Студенти факультету культури і мистецтв, які навчаються за спеціальністю 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності», виступили із доповідями на секції «Економіка підприємництва та управління»:

Сало Філомена (КМД-31), доповідь «Сучасні технології управління» (наук. кер. – ст. викл. А. Шевчук)

Підгорна Ірина (КМД-21), доповідь «Роль менеджменту в розвитку суспільства» (наук. кер. – доц. Л. Сирота);

на секції «Соціальні комунікації»:

Стариш Ірина (КМД-21), доповідь «Особливості сучасної рекламної комунікації» (наук. кер. – доц. Л. Сирота)

Гірняк Надія (КМД-31), доповідь «Розширення ролі бібліотеки у сучасному соціокультурному просторі» (наук. кер. – доц. Л. Сирота)

Швець Анастасія (КМД-31), доповідь «Соціальні медіа і соціальні комунікації: особливості впливу» (наук. кер. – доц. Л. Сирота), доповідь «Реклама як вид комунікаційної діяльності в сучасних умовах» (наук. кер. – доц. Л. Сирота).

Доц. Л. Сирота за підготовку студентів до участі в  І Міжнародній науково-практичній онлайн-конференції «Актуальні проблеми, пріоритетні напрямки та стратегії розвитку України» отримала сертифікат учасника конференції.

З матеріалами конференції можна ознайомитись на сайті: https://itta.org.ua/onlajn-konferenciya-15-03-2021/