19 квітня 2022 р. відбудеться відкрита лекція Оксани Богданівни Лань «Танцювальна вистава як колективний творчо-мистецький продукт»

16.04.2022 | 19:41

Добрий день, колеги

Не зважаючи на складний час освітній процес триває.

Факультет культури і мистецтв Львівського національного університету імені Івана Франка пропонує до вашої уваги Всеукраїнські міждисциплінарні відкриті лекцій/практикуми «Мистецтво. Війна. Ми.» провідних фахівців галузі культури і мистецтв (хореографія, театрознавство, музикознавство та ін.) в межах освітнього процесу факультету культури і мистецтв, притороченому фестивалю наук.

Термін проведення весняний семестр 2022 н. р.

В якості слухачів запрошуються студенти та викладачі ЗВО України.

 

19 квітня 2022 року, о 09:00

Всеукраїнський міждисциплінарний лекторій/практикум «Мистецтво. Війна. Ми.»

 

Он-лайн лекція Оксани Богданівни Лань  доцентки кафедри режисури та хореографії Львівського національного університету імені Івана Франка (м. Львів, Україна).

Тема лекції: «Танцювальна вистава як колективний творчо-мистецький продукт»

 Прохання: підключатись то до зустрічі через платформу ZOOM, при наявності можливості підключатись декільком учасникам з одного профілю (також підписувати профіль: або ім’я та місто, або назва закладу освіти) це пов’язано з технічними можливостями ZOOM,  в рамках обмеження одночасного підключення до 100 осіб.

Програма даних лекцій постійно буде оновлюватись, про що будемо Вас інформувати на передодні.

В умовах сьогодення і для забезпечення безпеки покликання на зустрічі буде надаватись перед початком самої лекції (дякую за розуміння).

Якщо Ви бажаєте бути залученими до проведення лекції в якості спікера, будемо вам вдячні (про це прохання написати в приватне повідомлення координатору за спеціальністю «Хореографія» Олександру Плахотнюку для включення в програму лекцій).

Слідкуйте за нашими анонсами. До наступних зустрічей

Все буде Україна!!!

Слава Україні !!!

Zoom

https://us02web.zoom.us/j/85882606008?pwd=L3pwb3FzM3hMRm04TzA0YXJnWU9Idz09

Ідентифікатор конференції: 858 8260 6008

Код доступу: 024