Онлайн-консультації для студентів заочної форми навчання

08.03.2015 | 12:01

н45нУпродовж 26-27 лютого 2015 року викладачі кафедри бібліотекознавства і бібліографії провели онлайн-консультації для студентів 5 курсу заочної форми навчання. Відбувся цікавий конструктивний діалог. Це вже другий тур консультацій такої форми. Учасники консультацій обмінялися думками і взяли участь у дискусіях щодо підготовки і процесу написання бакалаврських робіт.

Студенти прозвітували про стан поточного виконання своєї роботи, з’ясували проблемні питання. Активну участь у консультаціях взяли керівник бакалаврського семінару доц.Демчук Н.Р. і викладачі-наукові керівники бакалаврських робіт студентів 5 курсу заочної форми навчання. Частина студентів не змогла взяти участь у онлайн-консультаціях з технічних чи інших поважних причин, про що було повідомлено заздалегідь.

Своєрідною родзинкою лютневих консультацій стала імпровізована онлайн-екскурсія двома бібліотеками(Калуською центральною бібліотекою імені Тараса Шевченка і Центральною дитячою бібліотекою м.Калуш), яку провела для викладачів кафедри студентка Наталя Микита.

Наступні онлайн консультації буде організовано для студентів-бібліотекознавців у другій декаді березня 2015 року.