Представники Університету зустрілися з учнями Львівського фізико-математичного ліцею

05.04.2017 | 13:46

4 квітня 2017 року Львівський фізико-математичний ліцей при ЛНУ ім. Івана Франка відвідала університетська делегація. Під час зустрічі з учнями та вчителями ліцею представники факультетів продемонстрували мультимедійну презентацію про здобутки Університету, його історію та сьогодення, перспективи майбутнього розвитку, а також розповіли про особливості навчання та специфіку цьогорічної вступної кампанії.

Привітав школярів проректор з науково-педагогічної роботи, професор Ярослав Гарасим, який розповів про фундаментальні цінності Університету, переваги навчання у ньому і нові можливості, які відкриває перед воїми студентами ЛНУ ім. Івана Франка.

Про активне громадське життя студентів Університету, а також здобутки його видатних випускників, про факультет культури і мистецтв, спеціальності, особливості творчих конкурсів і творчого процесу навчання  розповів декан факультету культури і мистецтв Роман Крохмальний.

Декан біологічного факультету Ігор Хамар акцентував увагу на окремних структурних одиницях факультету, а саме детально розповів про специфіку роботи Зоологічного музею, Ботанічного саду, Гербарію, Шацького біолого-географічного стаціонару і Колекцію культур мікроорганізмів.

Про плідну співпрацю Львівського фізико-математичного ліцею із Університетом і роль висококваліфікованих фахівців у процесі зміцнення економіки України розповів декан економічного факультету Ростислав Михайлишин.

Доцент кафедри астрофізики фізичного факультету Святослав Смеречинський ознайомив школярів із міжнародною співпрацею фізичного факультету, основними дослідженнями вчених-фізиків, і специфікою спеціальностей та спеціалізацій, на яких навчаються студенти, а також запропонував школярам  реалізувати свої знання у галузі фізичних дослідень.

Про широкий діапазон можливостей та перспективи детального вивчення хімії розповів декан хімічного факультету, професор Ярослав Каличак.

Із особливостями  цьогорічної вступної компанії майбутніх абітурієнтів ознайомив заступник відповідального секретаря Приймальної комісії Університету Юрій Еліяшевський.

За матеріалами Прес-центру Університету