Подання електронної заяви

02.07.2015 | 16:46

1. Заяву в електронній формі мають право подати вступники, які бажають взяти участь у конкурсному відборі та не мають підстав для особливих умов участі у конкурсі і зарахування, визначених Правилами прийому до Львівського національного університету імені Івана Франка (далі Правилами). Прізвище, ім’я, по батькові вступника у документі про світу повинні збігатися з прізвищем, іменем, по батькові вступника в документі, що посвідчує особу, а також у сертифікаті зовнішнього незалежного оцінювання.
2. Для подання електронної заяви вступник повинен зареєструватись на інтернет-сайті за електронною адресою: http://ez.osvitavsim.org.ua/
3. Під час реєстрації вступник зазначає такі дані:
• адресу електронної пошти, до якої має доступ;
• серію і номер документа про освіту, на основі якого здійснюється вступ;
• номер, пін-код та рік отримання сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;
• серію та номер документа, що посвідчує особу, та коли й ким він виданий
4. Подані вступником дані, що передбачені пунктом 3 цього розділу, перевіряються в єдиній базі.
5. У разі збігу прізвища, імені, по батькові вступника у документах, зазначених в пункті 1, дані про які знаходяться в Єдиній базі, вступник отримує логін та пароль для доступу до особистого електронного кабінету. У разі втрати логіна та пароля вступник може відновити їх за умови звернення до служби підтримки адміністратора Єдиної бази
6. Доступ до особистого електронного кабінету вступник отримує після введення свого логіна та пароля на інтернет–сайті за електронною адресою: http://ez.osvitavsim.org.ua/
7. В особистому електронному кабінеті вступник вносить до Єдиної база такі дані про себе: стать, місце проживання, номери телефонів (домашній та/або мобільний) із зазначенням телефонних кодів, середній бал додатка до атестата про повну загальну середню освіту, визначений відповідно до пунктів 2, 5 розділу VII Умов прийому, та обирає вищий навчальний заклад і напрям (спеціальність).
8. Подана вступником заява відразу відображається у розділі Єдиної бази, до якого має доступ вищий навчальний заклад, обраний вступником. У момент подання електронна заява отримує статус «Зареєстрована в Єдиній базі».
9. Подана електронна заява може бути скасована вступником в особистому електронному кабінеті до моменту отримання статусу «Зареєстрована у вищому навчальному закладі» або «Потребує уточнення вступником». При цьому електронній заяві встановлюється статус «Скасовано вступником (або вищим навчальним закладом)».

Прийняття та розгляд електронної заяви Приймальною комісією

1. Керівник вищого навчального закладу забезпечує опрацювання приймальною комісією електронних заяв, що надійшли до вищого навчального закладу, відповідно до Умов прийому та Правил прийому.
2. Електронна заява зі статусом «Зареєстрована в Єдиній базі» розглядається Приймальною комісією не пізніше закінчення наступного дня з дати встановлення їй відповідного статусу, а та, якій зазначений статус встановлено 01 серпня, – до 12:00 години поточного дня. За результатами розгляду уповноважена особа приймальної комісії надає електронній заяві один з таких статусів, що відображаються в особистому кабінеті вступника: «Зареєстрована у вищому навчальному закладі» або «Потребує уточнення вступником».
При встановленні електронній заяві статусу «Потребує уточнення вступником» уповноважена особа невідкладно вносить до відповідного розділу Єдиної бази вичерпний перелік даних, що потребують уточнення, із зазначенням способу та дати, до якої їх необхідно подати. Внесені дані відображаються в особистому електронному кабінеті вступника. Після уточнення вступником необхідних даних уповноважена особа змінює статус електронної заяви вступника на «Зареєстровану у вищому навчальному закладі».
3. На підставі рішення Приймальної комісії вищого навчального закладу про допущення чи недопущення вступника до участі у конкурсному відборі для вступу до вищого навчального закладу уповноважена особа встановлює електронній заяві вступника статуси «Допущена до конкурсу» або «Відмовлено вищим навчальним закладом» (із зазначенням причин відмови).
4. При виявленні навчальним закладом технічної помилки, зробленої час внесення до Єдиної бази, за рішенням Приймальної комісії електронну заяву може бути анульовано до моменту встановлення статусу «Рекомендовано до зарахування», що підтверджується актом про допущену технічну помилку, сформованим в Єдиній базі. При цьому електронній заяві встановлюється статус «Скасовано вступником (або вищим навчальним закладом» з обов’язковим зазначенням причин скасування. Така заява вважається неподаною, а факт подання анулюється в Єдиній базі.
Приймальна комісія повідомляє вступника про своє рішення у день його прийняття, після чого вступник може подати нову заяву на цю саму спеціальність до цього самого вищого навчального закладу.
Виправлення технічних помилок відбувається до моменту включення вступника до списку рекомендованих до зарахування на навчання.
5. Уповноважена особа змінює статус електронної заяви вступника, який пройшов конкурсний відбір та щодо якого приймальною комісією прийнято рішення про рекомендування до зарахування на навчання, зі статусу «Допущено до конкурсу» на статус «Рекомендовано до зарахування».
Зміна статусів електронної заяви вступника, здійснюється у строки, визначені Правилами прийому.
6. Вступник, статус електронної заяви якого встановлено як «Рекомендовано до зарахування», зобов’язаний виконати вимоги Правил прийому (пункти 4.10, 15.1, 16.4, 16.5) і подати оригінали всіх необхідних документів в Приймальну комісію для зарахування на навчання.
7. Після виконанням вступником вимог, передбачених пунктом 6, керівник вищого навчального закладу на підставі рішення Приймальної комісії про рекомендування до зарахування на навчання видає наказ про зарахування на навчання вступника, на підставі якого уповноважена особа змінює статус електронної заяви вступника на «Включено до наказу».
8. У разі невиконання вступником, електронна заяви якого отримала статус «Рекомендовано до зарахування», вимог передбачених пунктом 6 цього розділу, рішення про його рекомендування до зарахування анулюється Приймальною комісією. На підставі цього уповноважена особа змінює статус електронної заяви вступника на статус «Виключено зі списку рекомендованих» або «Допущено до конкурсу (навчання за кошти фізичних та юридичних осіб).


Повні правила подачі документів в електронній формі:

ЧИТАТИ
ЗАВАНТАЖИТИ