Дні чеського кіно у Львові

06.11.2017 | 22:44

Дорогі друзі,

щиро запрошуємо Вас відвідати Дні чеського кіно у Львові, які організує Генеральне консульство Чеської Республіки у Львові спільно з Кіноклубом Олега Яськіва.

Захід відбуватиметься від 14 до 16 листопада, щодня о 19:00, у Центрі Митрополита Андрея Шептицького (вул. Козельницька, 2а).

У програмі заходу будуть представлені наступні фільми (постер у додатку):

Вівторок, 14 листопада:
Бабине літо“, 2001 (драма, комедія)
Трагікомічна історія 75-річного Франтішека Гани, вічного мрійника і гравця, який сильно відрізняється від своєї турботливої дружини Емілі. Він не бажає жити, як старий, і думати про смерть, тож пускається у все нові авантюри, граючи різні ролі в житті.

Середа, 15 листопада:
Склотара“, 2007 (комедія, драма)
Колишній шкільний вчитель вирішив покінчити з викладанням, але старість на лавиці в парку його категорично не влаштовує. Попри відмовляння дружини, він шукає собі нові заняття, і зрештою вступає у бригаду з прийому склотари у магазині.

Четвер, 16 листопада:
Фімфарум Яна Веріха“, 2002 (мультфільм, казки)
Анімація за мотивами казок Яна Веріха. “Фімфарум”, збірник дотепних і мудрих казок, з’явився у 1950-х роках. Критики одразу включили його до найкращих чеських творів ХХ століття, а Ян Веріх здобув репутацію філософа, а не гумориста і клоуна.

Будемо раді бачити Вас.

З повагою,
Генеральне консульство Чеської Республіки у Львові

Consulate General of the Czech Republic
http://www.mzv.cz/lvov