Зустріч в Сокальській Малій академії наук учнівської молоді

03.03.2018 | 09:34

Правила прийому-2018, важливість усвідомленого вибору майбутнього фаху, пріоритетність здобуття освіти в українських вищих навчальних закладах, особливості навчання у Львівському університеті та багато іншого були темами діалогу представників Львівського національного університету імені Івана Франка із учнями та педагогами Сокальської Малої академії наук, який відбувся 1 березня 2018 року.

Про структуру Університету, його історію та сучасні досягнення розповіли проректор з науково-педагогічної роботи Ярослав Гарасим, декан факультету культури і мистецтв Роман Крохмальний, декан географічного факультету Володимир Біланюк та відповідальний секретар Приймальної комісії, доцент економічного факультету Андрій Гукалюк.

Представники Університету акцентували увагу на можливостях, які відкриває перед молоддю навчання в одному із найкращих університетів країни, розповіли про сертифікати ЗНО, які потрібно мати для вступу на окремі факультети Львівського університету, ознайомили «малих академіків» зі специфікою навчального процесу та інше.

Окрім того, відповідальний секретар Приймальної комісії Андрій Гукалюк і його заступник Павло Теліш надали цінні рекомендації щодо прийдешньої вступної кампанії і відповіли на численні запитання майбутніх абітурієнтів.

Крім вступної кампанії, учнів також цікавили спеціальності на різних факультетах Університету, перспективи подальшого працевлаштування та багато іншого.

Як зазначила директор Сокальської МАН Світлана Мусій, спілкування учнів з представниками Університету є надзвичайно важливим, адже безпосередній діалог дає змогу молоді чіткіше окреслити власне майбутнє і краще підготуватися до одного із найважливіших етапів у житті – вибору фаху.

Світлини: Олега Вівчарика