Запрошуємо на літературний вечір «заЧ.ит.АЙ»

12.05.2016 | 10:19

13 травня 2016 року о 18:00 в ЦКД (Студентському клубі) Львівського національного університету імені Івана Франка (вул.Університетська,1) відбудеться літературний вечір «заЧ.ит.АЙ».

Організатори події, студенти-театрознавці факультету культури і мистецтв, запевняють, що захід виходитиме за рамки традиційного сприйняття.

Тут не буде звичних декламацій на підмостках з мікрофоном, канонізованих поетів чи розподілу на читців і слухачів. Це вечір сучасної авторської поезії. Це літературник-інтерактив, де кожен є безпосереднім учасником великого дійства. Це ритуал, що супроводжується чайною церемонією. Це прозовий і римований діалог про те, що в душі.

Тож, ми кличемо тебе на ЧАЙ! Справжній і метафоричний, насичений і прозорий, чорний і зелений, з цукром і без. Не важливо! Головне, щоб на дні залишилась лише щирість. Є речі, які не треба ховати за склом. Їм потрібен дотик. Тож, виймаймо свої горнята з серванту і лиймо в них по вінця творчості.

Хочеш перевернути світ? Переверни краще з нами горня чаю. Ми в свою чергу пропонуємо тобі те, що смакуватиме до нього найкраще – поезію. Адже вона у нас надзвиЧАЙна.

Запрошуємо усіх охочих!

123 ЗАЧита12