Запрошуємо на концерт в межах акції #кучинськийодужуй

13.12.2016 | 08:28
Дорогі друзі й колеги!
 
Щиро запрошуємо Вас на наш концерт, який відбудеться у Львівському академічному театрі імені Леся Курбаса в найближчий четвер! Подія відбуватиметься в межах акції #кучинськийодужуй. Гратимемо всі твори, які на сьогодні маємо у своєму репертуарі.
 
До зустрічі!
 
Від імені гурту,
Данило Ільницький.
 
 
Львівський акустичний гурт Три кроки в ніч 15 грудня 2016 року в приміщенні Львівського академічного театру імені Леся Курбаса (вул. Л. Курбаса, 3) зіграє благодійний концерт. Усі зібрані кошти буде передано на лікування художнього керівника театру Володимира Кучинського.
Вхід вільний.
У ПРОГРАМІ:
– цикл автентичних колискових в авторській інтерпретації “Ковдронька” (http://3steps.bandcamp.com/ )
– речі з нового циклу на вірші українських поетів.

“Три кроки в ніч” освоює можливості акустичної музики, поєднуючи народні та класичні інструменти, власні композиторські спроби та етнічну мелодику. У нашій творчості найвиразніше простежуються дві настроєві домінанти – лірична і трагічна, які можна пов’язати з порою надвечір’я, коли тіні речей довшають, а обриси стають плинними. Ми не дотримуємося визначених стильових чи жанрових рамок, а шукаємо свій шлях на їхніх пограниччях. Гурт утворився 2013 року, напередодні першого Свята музики у Львові. Відтоді зіграв понад 20 концертів, підготував цикл українських колискових “Ковдронька” (2015) і зараз працює над новою програмою “Кораблі” (на тексти українських поетів).

teplo-try-kroky-v-nich-15-12-2016