Відбувся перегляд вистави «Шевченко UA»

13.02.2019 | 18:13

За повідомленням Управління освіти ДГП Львівської міської ради  у рамках проекту ?«Театральна педагогіка» відбувся перегляд вистави «Шевченко UA» у Перший театр.

?Виставу «Шевченко UA» підготували студенти ІІ курсу ЛНУ ім. І.Франка під керівництвом доцента кафедри театрознавства та акторської майстерності Олена Баша.
?Студенти представили власну інтерпретацію творів Тараса Шевченка, неординарну, сучасну і сильну у виконанні.
?На виставу були запрошені заступники директорів з виховної роботи, вчителі української мови та літератури та педагоги організатори закладів освіти м. Львова.

?«Ця постановка надзвичайно актуальна, оскільки у березні святкуватимемо 205 років з дня народження Великого Кобзаря. Багато педагогів будуть готувати святкові заходи у закладах освіти, а також візьмуть участь у міському конкурсі театральних постановок «Шевченко і сьогодення». Свіжі ідеї, якісне виконання поезії та неординарний підхід у переглянутій виставі допоможуть освітянам краще підготуватися та використати цікаві моменти у своїх постановках», – розповіла методистка з НМЦО м. Львова та співавторка проекту «Театральна педагогіка» Tetiana Moskva

Зоряна Довганик, Iryna Artymyak, Yuri Mysak
Навчально-методичний центр освіти м. Львова
Департамент гуманітарної політики Львівської міської ради