Відбудеться тренінг, присвячений роботі з базою даних ScopusВідбудеться тренінг, присвячений роботі з базою даних Scopus

13.11.2018 | 15:23

Запрошуємо всіх охочих взяти участь у тренінгу, присвяченому роботі з базою даних Scopus. Захід відбудеться 23 листопада 2018 року в головному читальному залі Наукової бібліотеки Львівського національного університету імені Івана Франка (вул. Драгоманова, 5). Розпочнеться тренінг о 14:00.

Під час заходу тренер Elsevier Марина Назаровець презентує роботу з базою даних та інструментом для відслідковування наукових цитувань Scopus разом із прикладами практичного використання ресурсу. Також учасники тренінгу обговорять різні стратегії, які допоможуть науковцям максимально ефективно знаходити необхідну інформацію.

Кожен учасник зможе поставити запитання та запропонувати конкретні пошукові запити, які відповідають його дослідницьким інтересам.

Під час тренінгу учасники, зокрема, розглянуть такі питання:

– Scopus у щоденній роботі науковців;

– Пошук журналу для публікації;

– Профіль автора у Scopus;

 

Для того, щоб взяти участь в тренінгу, будь ласка, перейдіть за наведеним нижче посиланням та заповніть форму. При цьому Ви будете автоматично зареєстровані для участі у тренінгу.

https://goo.gl/forms/oedffMPHQPGTGuou2