У Львові завершився Всеукраїнський відбірковий тур XІХ дитячо-юнацького фестивалю мистецтв «Сурми звитяги»

17.11.2018 | 09:12

      У Львові завершився Всеукраїнський відбірковий тур XІХ дитячо-юнацького фестивалю мистецтв «Сурми звитяги», що проходив з 14.10.2018 по 4.11.2018р.
Фестиваль проводиться щорічно за участю дітей, учнівської та студентської молоді. У цьогорічному фестивалі взяли участь близько 12000 учасників, у заключному етапі фестивалю – близько 2500 учасників. На великій сцені за чотири конкурсних дні пройшло 185 концертних одиниць. На малій сцені – 105 учасників у номінації «Художнє читання». На перегляд було подано 487 художніх робіт, 85 творів у номінації «Авторська поезія і проза».  Окрім Львівщини, у конкурсі взяли участь представники з Тернопільської, Івано-Франківської, Хмельницької, Чернігівської, Чернівецької, Волинської, Вінницької, Закарпатської, Донецької, Запорізької, Рівненської, Полтавської, Кіровоградської, Миколаївської областей та міста Києва. Найбільш чисельне представництво було від Львівської, Вінницької, Хмельницької та Волинської областей.
Найбільшу активність та високий виконавський рівень на Львівщині виявили учні загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів Жовківського, Миколаївського, Золочівського, Сокальського, Старосамбірського, Мостиського, Радехівського, Яворівського районів, мм. Трускавця, Червонограда, Дрогобича, Шевченківського та Залізничного районів міста Львова.
В усіх номінаціях окрім шкіл та позашкільних навчальних закладів потужно була представлена профтехосвіта та вища школа.  (із протоколу журі фестивалю).

СЕРЕД ПЕРЕМОЖЦІВ та ЇХ КЕРІВНИКІВ –

СТУДЕНТИ ТА ВИКЛАДАЧІ

ФАКУЛЬТЕТУ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ.

ВІТАЄМО:

  • заступника декана факультету культури і мистецтв, старшого викладача кафедри музичного мистецтва Галину Бень,
  • доцента кафедри театрознавства та акторської майстерності  Олену Башу,
  • асистента кафедри режисури та хореографії  Тараса Холова,
  • студентку ОР Магістр Ірину Романчук (як виконавицю та керівника лауреата цього ж фестивалю учениці Діани Долинної),
  • студента ОР Бакалавр Данила Хромова