Святкова екскурсія студентів-бібліотекознавців

02.10.2015 | 21:05

Студенти факультету культури і мистецтв, кафедри бібліотекознавства і бібліографії (групи КМБ-11,  КМБ-21) мали нагоду побувати в одній з найкращих бібліотек Львова – Львівській обласній  універсальній науковій бібліотеці (пр-т Шевченка, 13).

 Директор бібліотеки, історик та архівіст Сварник Іван Іванович, люб’язно запросив нас, студентів, розпочавши екскурсію  цікавою, дотепною розповіддю про історію створення книгозбірні.

Бібліотекар I категорії науково-бібліографічного відділу, консультант Центру європейської інформації Тетяна Грудень, запропонувала змістовну розповідь про роботу Центру європейської інформації, його функції та призначення.  Також  Т. Грудень провела нас усіма відділами бібліотеки, ознайомлюючи з роботою та функціями кожного з них. На завершення цікавої, змістовної екскурсії було запропоновано зіграти у цікаву гру: зі слова БІБЛІОТЕКА, скласти якомога більше слів. Результатом – було 42 новоутворених слова. Відтак, екскурсія виявилася чудовим подарунком до нашого, вже професійного свята. І дуже приємно, що це наша майбутня професія!

 Боршовська Анна, староста групи КМБ-11.

Фото  Алли Якобишин та Анни Боршовської

1 2 6?

?20150930_110516

5 3