Про виплату підвищеної заробітної плати у січні 2019 р.

30.01.2019 | 16:29

За повідомленням Первинної профспілкової організації працівників ЛНУ ім. Івана Франка:

29 січня 2019 року опублікована постанова Кабінету Міністрів України від 23 січня 2019 р. № 36 «Про підвищення посадових окладів науково-педагогічних працівників», якою передбачено підвищення з 1 січня 2019 р. на 11 відсотків посадових окладів науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти державної та комунальної форми власності.

Звертаємо увагу, що у зв’язку з підвищенням розміру прожиткового мінімуму зростають розміри посадових окладів на 9 відсотків. Таким чином розміри посадових окладів науково-педагогічних працівників з 1 січня 2019 року зростають на 20 відсотків. Розміри посадових окладів усіх інших працівників зростають на 9 відсотків. Усі доплати та надбавки до заробітної плати розраховуються з величини посадового окладу або тарифної ставки.

Заробітна плата працівникам Львівського національного університету імені Івана Франка за січень 2019 року буде виплачена 31 січня за тарифними ставками і посадовими окладами з урахуванням підвищення на 9 відсотків.

Науково-педагогічним працівникам Університету буде проведено перерахунок заробітної плати з 1 січня 2019 року у лютому місяці.

За матеріалами Планово-фінансового відділу

Львівського національного університету ім. Івана Франка

і соціально-правової комісії

Первинної профспілкової організації працівників

ЛНУ ім. Івана Франка

джерело