Оголошення про проведення Х Ювілейної міжнародної конференції «Сучасна бібліотечно-інформаційна безперервна освіта: орієнтири співтворення»

18.11.2019 | 15:28

Шановні колеги!

До уваги викладачів інформаційно-бібліотечних дисциплін закладів вищої освіти, керівників бібліотек, тренерів та координаторів регіональних тренінгових центрів ОУНБ, сучасних бібліотекарів – активістів УБА, усіх небайдужих до проблем бібліотечної освіти!

ВГО Українська бібліотечна асоціація та Національна академія керівних кадрів культури і мистецтв оголошують про проведення Х Ювілейної міжнародної конференції «Сучасна бібліотечно-інформаційна безперервна освіта: орієнтири співтворення», що відбудеться 25 – 28 лютого 2020 р., вже традиційно, у смт. Славське Львівської області.

Серед основних питань конференції – розвиток бібліотечної освіти в контексті розвитку бібліотечної справи та міжнародних бібліотечних трендів; сучасні проблеми діяльності вітчизняних бібліотек та їх вплив на формування контенту програм з підвищення кваліфікації бібліотечних працівників; нові підходи до підготовки інформаційно-бібліотечних фахівців, нові тренінгові програми для РТЦ тощо.

Ми хочемо, аби ювілейна конференція, стала потужним творчим мотиватором для її учасників, тому запрошуємо вас долучитися до формування її програми, визначення коло питань для обговорення, практичного опрацювання. Пропонуйте спікерів та форми проведення заходів конференції. Будьте активними! І ми віддячимо вам не лише професійним натхненням під час конференції, а й цінними призами від УБА та пансіонату «Славський».

Бажаючі взяти участь у конференції мають заповнити мотиваційно-реєстраційну форму та надіслати її на yakhim@ukr.net.

Деталі про Конференцію читайте тут.

Українська бібліотечна асоціація
Адміністративна координаторка виконавчого офісу
Вікторія Польова
тел.: (044) 383-14-32
e-mail: info@ula.org.ua
http://www.ula.org.ua