Корпорація Майкрософт (Microsoft Corporation) у Львівському національному університеті імені Івана Франка

29.05.2018 | 19:10

29 травня 2018 року в Актовій залі Львівського національного університету імені Івана Франка почесний президент «Microsoft China» та «СЕО Wicrecend Group» Тан Цзюнь прочитав відкриту лекцію «Міжнародний бізнес: можливості для студентів». Мотиваційна лекція одного із провідних бізнес-лідерів Китаю зібрала близько 200 студентів Університету. Захід відбувся  за підтримки Студентського уряду Львівського національного університету імені Івана Франка. Активну участь в заході взяли студенти групи КМБ-11.

Під час зустрічі Тан Цзюнь розповів про основний ресурс людини – час і про важливість інвестувати його у саморозвиток та наполегливу працю. На власному досвіді містер Тан Цзюнь показав, як досягти значних успіхів на міжнародній арені, стати одним із найкращих менеджерів Китаю й одним із провідних бізнес-консультантів світу.

Після мотиваційної лекції містер Тан Цзюнь запропонував усім охочим студентам ЛНУ імені Івана Франка пройти 2-х місячне стажування в «Wicrecend Group» у Шанхаї з покриттям усіх витрат. За умови успішного стажування університетська молодь Львова матиме нагоду отримати роботу в офісах компанії, які розташовані в усьому світі.

Після виступу студенти поставили низку питань керівникові корпорації. На завершення перед гостем виступив Народний ансамбль пісні і танцю «Черемош».

 

Студентка групи КМБ-11 Оксана Федишин.