IV ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ВІДКРИТИЙ ВОКАЛЬНИЙ І ХОРОВИЙ КОНКУРС «VOCAL.UA»

27.02.2019 | 18:53

IV Всеукраїнський відкритий вокальний і хоровий конкурс «VOCAL.UA» відбудеться 6-7 квітня 2019 р. в Києві. Засновником конкурсу виступає громадська організація «Монтессорі центр конкурси». Всеукраїнський вокальний і хоровий конкурс «VOCAL.UA» проводиться з метою виявлення талановитих українських музичних виконавців, підвищення виконавської майстерності учнів, студентів і педагогів музичних установ України, підвищення рівня престижу музичних спеціальностей, обміну творчими досягненнями між музикантами.

У другому турі конкурсу будуть визначені володарі Гран-Прі в 5 вікових лігах. Заявки на участь в конкурсі приймаються до 31 березня 2019 р. (включно).

УМОВИ УЧАСТІ В КОНКУРСІ

У Всеукраїнському відкритому вокальному та хоровому конкурсі «VOCAL.UA» можуть брати участь українські та зарубіжні музиканти. В тому числі, професійні музичні виконавці, а також учні, студенти та педагоги середніх і вищих навчальних закладів Міністерств культури і освіти України, а також позашкільних навчальних закладів країни.

Для участі в конкурсі необхідно подати заявку та сплатити вступний внесок.

Учасник може змагатися в декількох номінаціях, а також в одній номінації з унікальними наборами програм за умови подачі окремих заявок та оплати внескiв.

детальніше…

vocal.ua