Інтернет-ресурси, які допоможуть навчитися правильно писати есе

23.01.2019 | 11:23

9 РЕСУРСІВ, ЯКІ ДОПОМОЖУТЬ ВАМ НАВЧИТИСЯ ПРАВИЛЬНО ПИСАТИ ЕСЕ

1. Prompts – http://getprompts.com/
Основне призначення цієї програми – підказувати як правильно писати есе (понад 300 тис. підказок). Prompts радить з чого почати писати есе і як продовжити. Ви не знаєте, про що писати – додаток підказує. Ви написали першу фразу і зависли – додаток допомагає.

2. Grammarly – https://www.grammarly.com/
Встановіть Grammarly в своєму браузері і пишіть без помилок. Ви пишете текст англійською, а додаток підказує правильне написання слів. Ви бачите, в яких словах і пропозиціях ви найчастіше робите помилки.

3. Readability-Score – https://readable.io/ Hemingway App – http://www.hemingwayapp.com/

Сервіси Readability-Score і Hemingway App допомагають проаналізувати ваш текст і провести повну аналітику: підрахувати кількість слів і складів, визначити час читання і навіть проаналізувати настрій оповідання – позитивне, негативне або нейтральне. Щоб над текстом було легше працювати, сервіс підкреслює різними кольорами занадто довгі речення і слова, кліше, перебір з прикметниками і говірками.

4. Grammar Girl – http://www.quickanddirtytips.com/grammar-girl
Тут в простій формі пояснюються найскладніші правила англійської мови. Якщо сумніваєтеся в вживанні часу, в правильній побудові фрази, або просто плутаєтеся в граматиці – цей ресурс повинен Вам допомогти

5. Thesaurus – https://www.thesaurus.com/
Це найбільший в світі безкоштовний онлайн-словник, в якому зручно шукати синоніми до слів, а також дізнаватися визначення найскладніших слів. Ваш словниковий запас розширюється, а письмова мова стає збагачується.

6. Wordcounter – http://www.wordcounter.com/
Простий сайт, який виконує одну функцію: підраховує слова і повторення в вашому тексті. Написали текст, перевірили та видалили зайві слова.

7. How To Write An Essay – http://kimberlychapman.com/essay/essay.html
На цьому ресурсі зібрано уроки і поради, як шукати інформацію, як планувати, як складати примітки і як писати хороше есе, а також надала приклади неправильно написаних есе.

8. The Easy Essay – http://www.theeasyessay.com/ Essay Map – http://www.readwritethink.org/…/reso…/interactives/essaymap/
Покрокове керівництво з написання есе. Це ваша умовна карта, якою Ви рухаєтеся від початку до фіналу заповнюючи кожну графу і відповідаючи на питання програми.

9. Today’s Best College Essays – http://www.teenink.com/college_guide/college_essays/
На цьому сайті є зразки хорошого академічного письма. Це сотні есе від студентів з різних країн. Але не забувайте про плагіат