«Дні кар’єри ЄС»

24.09.2018 | 09:18

Шановні колеги!
Запрошуємо Вас взяти участь у «Дні кар’єри ЄС» від Представництва ЄС в Україні, який відбуватиметься 26-27 вересня 2018 року у Львівському університеті (Університетська, 1)

«День кар’єри ЄС», організований Львівським університетом та Інформаційним центром ЄС,  вже другий рік поспіль  збирає  сотні зацікавлених людей навколо ідеї розвитку міжнародного співробітництва та кар’єри. Цей  захід має на меті ознайомлення та поширення інформації про шляхи професійного зростання та кар’єрні можливості для молоді у європейському вимірі.

 Розпочнеться «День кар’єри ЄС» 26 вересня о 10.00 в актовій залі  мотиваційною конференцією «Глобальні кар’єрні виклики для молоді». Промовці у коротких виступах ділитимуться власним досвідом, результатами досліджень, надихатимуть своїми кар’єрними досягненнями. Запрошені провідні експерти з управління персоналом від міжнародного бізнесу, науковці та практики з Польщі, Італії, Австрії, Данії, Німеччини,  активні молоді люди з зарубіжним досвідом, що зробили стрімкий міжнародний старт у кар’єрі.

Цього дня, 26 вересня, у холі з 12.00 до 16.00 міжнародні компанії та молодіжні громадські організації й проекти,  кадрові й освітні платформи презентуватимуть свої пропозиції та можливості для молоді. Молоді люди зможуть поспілкуватися із представниками компаній і дізнатися про програми стажувань та практики, ознайомитися із вакансіями для студентів і випускників, переваги участі в міжнародних громадських організаціях та проектах. Завершиться ярмарок кар’єри розіграшем подарунків.

Також для гостей заходу впродовж двох днів – 26 та 27 вересня – є чудова нагода безкоштовно відвідати актуальні тематичні тренінги та дізнатися про можливості безкоштовного навчання і стажування в ЄС, розвитку для підвищення свого професійного рівня:

26.09 – 14:00, актова зала  «Програма Еразмус+ для студентів».

 26.09 – 14:00, ауд. 216  «Відеорезюме та співбесіда онлайн»

27.09 – 11:40 ауд. 216 «Neuromanagement in Negotiation» (англ.),
27.09 – 13:30 ауд. 216 «Emotionall Intelligence for a Successful Career» (англ)

 

Насичена програма, провідні компанії, місцеві та іноземні експерти, двомовний формат і неформальне спілкування – впевнені, кожен зможе знайти корисну інформацію та активності для себе. Станьте активним учасником чудової події та реєструйтеся  за посиланням:
https://goo.gl/gSrdp8

Більше інформації у події у соціальній мережі Фейсбук:

 https://goo.gl/LDRuZS

Зі сподіваннями на зустріч,
від імені організаційного комітету Дня кар’єри ЄС.

З повагою,
відділ сприяння працевлаштуванню
студентів та випускників
ЛНУ імені Івана Франка
тел. (032) 239-46-81