День кар’єри ЄС

07.03.2019 | 17:37
 
День кар’єри ЄС – це захід, що має на меті ознайомлення та поширення інформації про шляхи професійного зростання та кар’єрні можливості для студентів та випускників Університету.
 
Чому День кар’єри ЄС варто відвідати?
 
ДЛЯ СТУДЕНТІВ – це нагода отримати безкоштовні практичні поради щодо вибору місця праці, здобути необхідні для подальшого працевлаштування навички, інформацію про програми практики, вакансії для студентів від провідних європейських та українських компаній компаній і подати своє резюме, можливості навчання і стажування за кордоном, а також отримати консультації від представників комерційних компаній та неурядових організацій.
 
ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ – знайти цінні контакти у бізнесі, зрозуміти сучасні вимоги ринку праці і адаптувати навчальний матеріал до цих вимог, отримати готові кейси для навчання, нагода поспілкуватися із колегами та бізнесом, взяти участь у дискусії щодо майбутнього ринку праці.
 

ДЛЯ РОБОТОДАВЦІВ – можливість представити свою компанію та сформувати до неї лояльність серед університетської спільноти, поспілкуватися із студентами та викладачами безпосередньо, отримати резюме потенційних кандидатів на вакантну посаду, нагода поспілкуватися із колегами, взяти участь у дискусії щодо майбутнього ринку праці.

 
Під час проведення Дня кар’єри ЄС відбудеться:
– панельна дискусія «Найкращі професії майбутнього: чому варто інвестувати час зараз?» ;
– навчальні тренінги для студентів;
– ярмарок вакансій;
– презентація програм практик та стажувань для студенів від провідних компаній;
– євровікторина та розіграш подарунків.
Остаточну програму заходу ми надішлемо згодом!
 
Ми хочемо, щоб такі заходи, як День кар’єри ЄС були цікаві та корисні для студентів та викладачів Університету.
Нам важлива ваша підтримка!
Дуже просимо поширити інформацію про захід серед студентів, аспірантів, викладачів вашого факультету/коледжу.
 
Якщо у вас є пропозиції, побажання та рекомендації щодо проведення заходу, то пишіть, ми завжди відкриті до спілкування, готові вчитися та змінюватися.
 
Будьмо дружніми ))
Підписуйтеся на ФБ сторінку відділу  тут ви знайдете багато корисної та цікавої інформації.