Де складатимуть зовнішнє оцінювання?

26.04.2019 | 14:27

Сьогодні, 26 квітня, на інформаційних сторінках учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року розміщено запрошення-перепустки, у яких зазначено адреси пунктів тестування.

http://testportal.gov.ua//wp-content/uploads/2019/04/v-admintsi-850x400.png

Учасникам зовнішнього незалежного оцінювання необхідно до 20 травня самостійно сформувати й роздрукувати запрошення-перепустку зі своєї інформаційної сторінки на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Доступ до інформаційної сторінки здійснюється за номером сертифіката і пін-кодом, указаним в ньому. Радимо завчасно роздрукувати запрошення-перепустку: цей документ обов’язковий для допуску на пункт тестування.

Адреси пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання розміщені в мобільному додатку «Моє ЗНО».

Учасники, які не отримали індивідуальні конверти із сертифікатами, можуть перевірити місцезнаходження цих поштових відправлень. Для цього необхідно ввести номер реєстраційної картки до сервісу перевірки стану опрацювання документів: якщо учасника зареєстровано і йому відправлено лист із сертифікатом, то на сторінці буде зазначено ідентифікатор відповідного поштового відправлення, за яким можна відстежити стан надходження листа.

Візьміть до уваги: листи, які зберігалися в поштовому відділенні протягом місяця і не були вручені адресатам, повертатимуться до регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Учасники, які ще не отримали лист із сертифікатом, можуть звернутися до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Звертаємо увагу керівників закладів освіти на те, що інформацію про пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання та кількість випускників, які проходитимуть тестування в кожному з них (у розрізі предметів), розміщено на сторінці закладу освіти в розділі «Пункти проведення ЗНО». Доступ до сторінки здійснюється за логіном і паролем, отриманими раніше від регіонального центру оцінювання якості освіти.

за матеріалом ЛРЦОЯО