«БІБЛІОТЕКА: ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ»

04.03.2019 | 17:36

Шановні колеги!

 

Молодіжна секція Української бібліотечної асоціації запрошує взяти участь у ІV Міжнародному форумі молодих бібліотекарів УБА, який відбудеться 11-12 квітня 2019 р. у м. Харків на базі навчально-бібліотечного комплексу Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

Організатор Форуму: Молодіжна секція Української бібліотечної асоціації.
Партнери Форуму: Наукова бібліотека Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, Харківське обласне відділення УБА.

Тема Форуму – «БІБЛІОТЕКА: ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ».

 

forum2019 ua

 

Основні напрями роботи форуму:
• Технології (віртуальна реальність, штучний інтелект, кібербезпека);
• Грамотність (цифрова грамотність, медіаграмотність, інформаційна грамотність, Data Literacy);
• Промоція (event-менеджмент, бібліотечний маркетинг, промоція книг, підтримка читання).

Форум орієнтований на молодих фахівців із бібліотек, а також спеціалістів із галузі IT, культури, освіти з різних регіонів України та світу, яких об’єднує спільна мета – створення сучасної інноваційної бібліотеки.
Метою Форуму є зустріч молодих бібліотекарів для обговорення інноваційних напрямків діяльності. Це чудова можливість відкрити для себе нові можливості у професії, обмінятись ідеями та результатами бібліотечних ініціатив, познайомитись з колегами з України та світу, налагодити нові партнерства. У програмі заходу – доповіді, презентації та обговорення, постер-сесія, знайомства та неформальне спілкування.

Робочі мови Форуму: українська, англійська.

 

Увага, до 11 березня 2019 р. триває набір учасників Форуму із доповіддю. За результатами відбору організаційний комітет може включити Вашу доповідь в основну програму, у постер-сесію чи відхилити. Доповідачі, внесені в основну програму, не сплачують реєстраційний внесок.

Вимоги до доповіді: 15 хв. виступу + 5 хв. запитання, супровід виступу презентацією. Презентації будуть розміщені у закритому розділі на порталі УБА.

Вимоги до постеру: постер повинен містити коротку назву, ПІБ автора, анотацію та посилання на джерела. Шрифт має добре читатися, розмір постеру – від А3, найкраще А2. Друк постерів – за рахунок учасника.

 

Реєстрація для учасників без доповіді відкрита до 11 березня 2019 р. за посиланням.

Подія у Facebook.

Контакти Організаційного комітету:
smb-uba@ukr.net, тел. 044 383-14-32

Українська бібліотечна асоціація
Адміністративний координатор виконавчого офісу
Вікторія Польова
тел.: (044) 383-14-32
e-mail: info@ula.org.ua
http://www.ula.org.ua