Цьона Олег Михайлович

Посада: , доцент кафедри режисури та хореографії (за сумісництвом)

Телефон (робочий): (032) 240-36-23

Публікації

Творча робота:

  • 1989 Брат Домінік, «Сад нетанучих скульптур», Ліна Костенко;
  • 1990 Юда, Сабо, «Иоганна, жінка Xусова», Леся Українка;
  • 1990 Тихон, Червоноармієць, «Між двох сил», Володимир Винниченко;
  • 1990 Віконт де Жуайоз, «Двір Генріха Ш», Олександр Дюма;
  • 1991 Раскольников, Разуміхін, «Сни», за романом «Злочин і кара» Федора Достоєвського;
  • 1992 Раскольников, Разуміхін, «Ілюзії», за романом «Злочин і кара» Федора Достоєвського;
  • 1993 Еродій, Батько, «Благодарний Еродій», Григорій Сковорода;
  • 1994 Свидригайлов, «Забави для Фауста», за романом «Злочин і кара» Федора Достоєвського;
  • 1995 Юда, Хуса, «Апокрифи», Леся Українка;
  • 1996 «Сон», вечір поезії Тараса Шевченка;
  • 1996 Гаєв, Яша, «Садок вишневий», Антон Чехов;
  • 1996 «Молитва до зір», вечір поезії Богдана-Ігоря Антонича;
  • 2000 Арістофан, «Хвала Еросу» за твором Платона «Бенкет» ;
  • 2000 Командор, «Камінний господар», Леся Українка;
  • 2002 Батько, «Вість літа», поле співу;
  • 2002 Арістофан, «Silenus Alcibiadis» за твором Платона Бенкет;
  • 2004 Адам Кисіль, «Богдан», Клим;
  • 2006 Поццо, «Чекаючи на Годо», Семюель Беккет;
  • 2006 Суддя, «Ma-na Hat-ta», за Інґеборґ Бахман;
  • 2010 Ґрінберґ, «Між двох сил», Володимир Винниченко;
  • 2010 Лір, «Король Лір», Вільям Шекспір;
  • 2011 Лісовик, «Лісова пісня» Леся Українка;
  • 2013 Одинокий хор, або то, хто питає “не хор”, “Так казав Заратустра” за Ніцше/КЛІМом;
  • 2016 Орач Коник Вільям, “Ножі в курях, або Спадок Мірошника” Девід Гарровер.
  • Фільмографія:
  • 1986 Юродивий, «Данило Галицький», Ярослав Лупій;
  • 2000 Месія, «Поле крові», Ярослав Лупій;
  • 2002 Адам Кисіль, «Богдан», Микола Мащенко;
  • 2006 Сосновський, «Присяжний повіренний» ;
  • 2007 Цоппіс, «Таємниця маестро», Микола Федюк;
  • 2008 Йосип Сліпий, «Владика Андрей» Олесь Янчук;
  • 2010 Пальоний, «Той, що пройшов крізь вогонь», Михайло Іллєнко;
  • 2013 Фізик, «Мар’яна», І. Федорич;
  • 2013 Сліпий професор, «Тіні незабутих предків», Любомир Левицький;
  • 2015 Роман (Батько), «Політ золотої мушки», І. Кравчишин;

2016 Ернесто Санчес, «The Glorious Seven», Harald Franklin.

Біографія

Львівський національний університет імені Івана Франка, 2003 р., спеціальність – філологія, кваліфікація – бакалавр філології, вчитель української мови і літератури

Нагороди

Заслужений артист України

Розклад

Сторінка розкладу викладачів не знайдена!